Hotels

Er zijn verschillende hotels gunstig gelegen in de buurt van Frankfurt International Airport catering aan transit passagiers en bezoekers van de regio Frankfurt.

Sheraton Airport Frankfurt

Direct aangesloten op Terminal 1, hotel Sheraton Frankfurt Airport is een perfecte plek om te verblijven op een korte tussenstop in Frankfurt. Het is ook een handige plek om een ​​zakelijke bijeenkomst te houden tijdens een bezoek aan Frankfurt.

sheraton-en-hilton-hotel-frankfurt-airport

Hilton Frankfurt Airport

Hilton Frankfurt Airport is direct verbonden met Terminal 1 via een voetgangersbrug. Slechts 15 minuten van het centrum van Frankfurt. Het hotel biedt uitstekende zakelijke en vergaderfaciliteiten.

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport is direct verbonden met Terminal 1 via een voetgangersbrug. Slechts 15 minuten van het centrum van Frankfurt. Het hotel biedt een comfortabel verblijf in de buurt van de luchthaven.

hilton garden inn en steigenberger airport hotel frankfurt

Steigenberger Airport Hotel Frankfurt

Gelegen in de buurt van de luchthaven Steigenberger Airport Hotel Frankfurt beschikt over comfortabele kamers, diverse restaurants en een gratis pendelbus transfers 24 uur per dag.

Park Inn by Radisson

Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel is een perfecte plek om te verblijven op een korte tussenstop in Frankfurt.

Sponsors: